Mengvoeders

Mengvoeders

ZUID-OOST SALLAND MENGVOEDERS

Coöperatie Zuid-Oost Salland is een regionaal mengvoerbedrijf met de hoofdlocatie in Haarle (gemeente Hellendoorn) en een tweede locatie aan de Dorpsstraat in Heeten. Daarnaast zijn wij lid van de Op- en Overslag Coöperatie Oost-Nederland (OOCON) in Lochem. Via deze op- en overslag wordt onze scheepsaanvoer van grondstoffen geregeld. Coöperatie Zuid-Oost Salland produceert krachtvoerders onder het GMP+ certificaat en is tevens aangesloten bij voederwaarde.nl. Onze voeders worden optimaal op de bedrijven ingezet onder goede begeleiding en deskundig advies.

Doordat wij een kleine, flexibele organisatie zijn, kunnen wij voor u een kwaliteitsproduct maken tegen een lage prijs. Dit in combinatie met onze deskundige voorlichting zorgt er voor dat het maximale uit uw bedrijf gehaald wordt. Bij Coöperatie Zuid-Oost Salland ligt de nadruk op de regionale functie en staat de klant centraal. Dit garandeert u een goede samenwerking voor een scherpe prijs. Wij kunnen een flexibel assortiment aanbieden, en maatmengsels produceren om zo voor elke situatie het juiste voer te bieden. De Coöperatie garandeert u, dat u niet meer betaald dan strikt noodzakelijk.

Coöperatie Zuid-Oost Salland produceert o.a. mengvoeders voor: Rundvee, Varkens, Pluimvee, Geiten, Paarden, Schapen, Eenden, Konijnen en Regenwormen.

ONS AANBOD IN VOEDERS

De melkveehouderij is in ons werkgebied een van de beeldbepalende sectoren. In de groene weilanden grazen de groepen met bonte melkproducentes. We bieden u een totaal pakket van advies en producten om het meest gezonde en economische resultaat te boeken.

De geitenhouderij is uitgegroeid tot een volwassen sector, de professionele begeleiding die daarbij hoort is meegegroeid. We bieden u een totaal pakket van advies en producten om het meest gezonde en economische resultaat te boeken.

De vleesveehouderij kent veel verschillende gezichten zoals wit-, rosé- en roodvlees. Verschillende situaties zorgen voor andere manieren om het meest gezonde en economische resultaat te boeken.  

De varkenshouderij is volop in beweging, de technische resultaten blijven vergroten. Steeds meer concepten worden toegepast om toegevoegde waarde te produceren. We bieden u een totaal pakket van advies en producten om het meest gezonde en economische resultaat te boeken.

De konijnenhouderij is in Nederland een kleine sector met zeer gespecialiseerde bedrijven. De kennis en nauwkeurigheid in alle onderdelen zijn de pijlers waarop de prestaties rusten.
We bieden u een totaal pakket van advies en producten om het meest gezonde en economische resultaat te boeken.

De regenwormenkwekerij is een bijzondere sector waarvoor we producten produceren. We bieden u een totaal pakket van advies en producten om het meest gezonde en economische resultaat te boeken.

Voor veel andere dieren hebben we standaard voeders zoals Paarden, Schapen en Pluimvee. Voor iedere diersoort geldt dat we graag kijken wat we voor u kunnen betekenen. 

Een optimaal rantsoen begint met goede kwaliteit ruwvoer, alle soorten aanvullingen zitten in ons assortiment. Ook voor topkwaliteit strooisels bent u bij ons aan het juiste adres.

De basis van een hoog rendement uit ruwvoer begint op het land. Een goede samenstelling van uw gewas met de beste rassen voorzien van de juiste voedingstoffen. Met ons advies en waar nodig