Winkel

ZUID-OOST SALLAND WINKEL

In Heeten en Haarle staan onze winkels in agrarisch benodigdheden.
Hierin hebben we volledig assortiment voor boeren, burgers en buitenlui.
We zijn onafhankelijk dus vallen niet onder een winkelformule maar kopen rechtstreeks in. Zo houden we de marges laag en de prijzen scherp.

Kom gerust eens kijken en laat u verrassen!

WIL JE GRAAG ADVIES? KOM GERUST LANGS WIJ HELPEN JE GRAAG!

Ons aanbod

GEzakte Mengvoeders

Goed mengvoer maken is de basis voor ons en deze zijn ook in onze winkel te verkrijgen in zakgoed. Er ligt een uitgebreid assortiment op voorraad voor onder andere koeien, paarden, schapen, geiten, konijnen en kippen.

Huisdieren voeders

Voor een grote diversiteit aan huisdieren hebben we voer beschikbaar. Voor bijvoorbeeld honden, katten, knaagdieren en vogels ligt er een ruime keus. Van hamstervoer tot kanariezaad ligt voor u klaar.

Diervoeders & strooisel

Verschillende ruwvoeders liggen beschikbaar bij onze winkels. Hooi, luzerne, stro zijn te verkrijgen in klein verpakking maar ook in grote volumes. Het zelfde geldt voor strooisels als zaagsel, houtvezel, vlas en vele andere.

WerkKLEDING

Werkkleding van hoge kwaliteit tegen schappelijke prijzen zijn te vinden in allerlei soorten en maten. Overall, bodywarmer, shirt, trui of degelijke werkbroek alles ligt voor u klaar.

SCHOEISEL

Voor alle klussen in de tuin of op de boerderij is het goed om stevig in de schoenen te staan. Daarvoor hebben we een ruim aanbod met (veiligheids)schoenen, laarzen en klompen. 

vrijetijdskleding

Naast de praktische werkkleding bieden we ook een heel scala aan vrijetijdskleding. Van vlotte blouse tot regenpak het ligt er allemaal.

potgrond & bemesting

Genieten van een strak groen gazon, weelderige bloemenperken en voedselrijke groentetuin. Het begint allemaal met een gezonde bodem en de juiste voeding. Onze medewerkers helpen u graag met de juiste verzorging voor uw tuin.

zaaien & verzorgen

Om in uw tuin allerlei moois en lekkers te laten groeien hebben we alle ingrediënten. We hebben zaaizaad en plantgoed zodat u de bloemetjes flink kunt buiten zetten. Maar er is ook gewasbeschermingsmiddel en groene zeep wanneer er meer groeit dan uw groene vingers lief is.

tuingereedschap

Tuinier met plezier door goed gereedschap, alle soorten handgereedschap maken het werk licht.
Voor het sproeien van de tuin hebben we een scala aan benodigdheden, van pompen en slangen tot sproeiers en koppelingen.

Koopmans verf

Strak in de lak met een fris likje verf?
We bieden alle benodigdheden voor verfklussen van schuurpapier, rollers en kwasten tot het complete verf assortiment van Koopmans verf. 

speelgoed

Speelplezier voor de kleine boeren in spee, met onder andere het uitgebreide Bruder assortiment. Voor menig kind een gewild cadeau waarmee zorgeloos gespeeld kan worden.

DHL servicepoint

Als je pakketten verzendt via een DHL ServicePoint, weet je zeker dat het goed zit. Je kunt pakketten hier ook ontvangen. Handig, want dan loop je geen risico om de bezorger mis te lopen. Zodra je pakket klaarligt, ontvang je een bericht. Vergeet je niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen naar de winkel?

GENIET U OOK ZO VAN EEN MOOIE TUIN? KOM EEN KIJKJE NEMEN IN ONZE WINKEL!

WIJ BIEDEN EEN BREED PAKKET ARTIKELEN OM ELK
MOMENT VAN HET JAAR TE GENIETEN VAN UW TUIN!