Overige diersoorten

Overige diersoorten

voeding op maat

Voor vele dierensoorten maken we voer in kleinere volumes. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld schapen, paarden, en pluimvee. De meeste afnemers die we in deze diersoorten bedienen vragen om zakgoed maar ook wanneer u in bulk voer wilt ontvangen is dat mogelijk.

Samen zoeken we telkens naar het passende combinatie om te komen tot gezonde dieren met een hoge efficiëntie.  Onze uitdaging zien we in het voorkomen van onnodige kosten en uw dieren zullen bij de juiste voeding gezond produceren. De kracht van eenvoud en kwaliteit ziet u terug in de prestaties van uw dieren.

C.A.V.V. Zuid-Oost Salland heeft de ambitie om voor boeren een betrouwbare partner te zijn en zo een bijdrage te leveren aan een zo hoog mogelijk rendement op uw boerenbedrijf. Wij leveren hoogwaardige, eerlijke voeders tegen een uiterst scherpe prijs/kwaliteit verhouding.

standaard Assortiment

Paarden

Paardenbrok
Basisbrok met vitaminen en mineralen voor paarden en pony's.
Prestatie Paardenbrok
Brok met hogere energie waarde voor Paarden die prestatie leveren

Pluimvee

Legmeel
meelmengsel voor legkippen.
Legkorrel
brok voor legkippen.
Legkruimel
kruimel voor legkippen.
Opfokvoerkruimel
kruimel voor opfok van legkippen.

Schapen

Schapenbrok
Basisbrok voor een scherpe prijs.
Schapen lactatiebrok
Afgestemd op ooien voor een goede melkproductie.
Schapen afmestbrok
Voor maximale groei van vleesschapen.
Schapen mineralen

Assortiment voedermiddelen

ruwvoer

Wanneer er vraag is naar ruwvoer brengen we kopers en verkopers graag met elkaar in contact. Ook vanuit de handel bieden we producten zoals hooi, stro en snijmaïs.

natte Bijproducten

Natte bijproducten kunnen passen naast het gewonnen ruwvoer. We handelen hierin niet zelf, wel hebben we goede contacten met specialistische aanbieders in deze producten.

enkelvoudige Grondstoffen

Grondstoffen kunnen passen om de kostprijs zo laag mogelijk te houden, met name bij groot verbruik waar er gewerkt kan worden met volle vrachten losgestort.

Meel mengsels

Voor veel bedrijven is het interessant om een meelmengsel op maat te maken om zo het basisrantsoen in balans te brengen. Leverbaar in zowel bulk als big-bag.

brok

Er is een ruim standaardassortiment met productie en correctievoeders. Met het zelfde gamak word voer op maat gemaakt voor de situatie op uw bedrijf.

additieven

Er bestaan vele additieven zoals pens-bestendige vetten, gisten en mineralen. Deze zijn op te nemen in mengvoer maar ook los verkrijgbaar.

melkpoeder

Melkpoeders hebben we via meerdere leveranciers, we laten u de keus welke poeder uw voorkeur heeft.

20190920_070020